0Product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

x

Giorik

Giorik, in 1963 opgericht in Italië, produceert gebruiksvriendelijke keukenapparatuur voor de professionele keuken. Het assortiment van Giorik bestaat o.a. uit complete kooklijnen, salamanders en drop-in units. Giorik is continu bezig

Giorik, in 1963 opgericht in Italië, produceert gebruiksvriendelijke keukenapparatuur voor de professionele keuken. Het assortiment van Giorik bestaat o.a. uit complete kooklijnen, salamanders en drop-in units. Giorik is continu bezig om de processen van koken, stomen en frituren te verbeteren.


De Giorik Unika kooklijnen bestaan uit een assortiment kookapparatuur van Giorik op basis van 70 cm en 90 cm modules en zijn ontworpen om te voldoen aan de vele behoeften van professionele cateraars. De gebruikte technische oplossingen en het stijlvolle ontwerp van de apparaten, die allemaal vallen onder de Giorik-certificering, maken een grote verscheidenheid aan opstellingen mogelijk. Individuele modules kunnen allemaal gecombineerd worden om efficiëntie, veiligheid en een eenvoudige reiniging te garanderen.


Nieuwsgierig geworden naar Giorik keukenapparatuur?


Dan nodigen wij u van harte uit om een kop koffie te komen drinken in onze showroom!

Filters

Product was successfully added to your shopping cart.

Giorik

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 60 van 74 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 60 van 74 in totaal