&noscript=1"/>
0Product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

x

Product was successfully added to your shopping cart.

Bonnet kookapparatuur

1 / 3
Bonnet Advancia
2 / 3
Bonnet Advancia
3 / 3
Bonnet Maestro

Bonnet kitchen equipment

Bonnewits Horeca; officiele distribiteur van Bonnet  

BONNET levert een uitgebreid assortiment professionele horeca kookapparatuur met hoogwaardige resultaten. 

Ontworpen en vervaardigd om ultieme prestaties en ergonomie in de professionele keuken te bieden.


De Advancia kooklijn biedt modulaire eenheden voor vrijstaande montage maar zijn tevens samen te combineren in een lijn- of eiland opstelling. 


De iTop suites bieden een unieke afwerking, waarbij elk apparaat met de hand op een ongeëvenaard niveau wordt gepolijst. De iTop lijn is geheel vervaardigd uit het 18/10 (AISI 304) roestvrij staal met een 3mm dikke werkblad, lasergesneden voor een naadloze afwerking.

De Bonnet Stand Alone Line is samengesteld uit hoogwaardige multifunctionele fornuizen, inductiekookplaten en Rotisserieën.


Bonnet Advancia kooklijn

Bonnet professional

BONNET Compact Kitchen optimaliseert uw kookruimte.

Verklein het formaat van uw keuken en win uitzonderlijke prestaties met de BONNET compact kitchen modules.


Elke Bonnet Maestro keuken is een unieke combinatie van traditie en technologie. 

Als u op zoek bent naar een keuken van superieure kwaliteit, kijk dan niet verder dan Maestro van Bonnet. Uw Maestro is op maat gemaakt om aan uw eigen veeleisende wensen te voldoen en om naadloos in het hart van uw keuken te passen.

Door het hele ontwerpproces met u samen te werken, verbetert en optimaliseert de Bonnet Maestro uw werkomgeving en verhoogt ze tegelijkertijd de productiviteit en efficiëntie.


Meer informatie?

Bent u benieuwd wat Bonnewits Horeca allemaal voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over Bonnet? Neem dan via +31 (0)10 – 511 67 69 telefonisch contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Daarnaast bent u doordeweeks natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom te Berkel en Rodenrijs.


Bonnewits is veel meer dan een leverancier alleen.

Het inrichten van een horecakeuken vraagt meer dan alleen het leveren van de benodigde professionele kookapparatuur. Een goed, gedegen advies is van groot belang voor uw organisatie in de keuken.
Bij het ontwerp wordt er, door onze ervaren adviseurs, rekening gehouden met de optimale routing van uw horeca keuken en een efficiënte inzetbaarheid van de apparatuur passend bij uw werkwijze.


Met scherp oog voor het kleinste detail, gefocust op de perfecte afwerking. Ook wordt er gelet op duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak.
Om u tijdens dit proces een inzichtelijk beeld te geven over hoe uw horeca keuken er daadwerkelijk komt uit te zien, ondersteunen wij dit door 3D tekeningen. Op de installatie tekening vindt u de indeling van elektronische ruimten, lichtgroepen en aansluitwaarden terug. Daarnaast kunnen wij ook met u op locatie gaan kijken, voor een goede sfeerimpressie en een optimale bediening.