0Product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

x

Product was successfully added to your shopping cart.

SCHERPE PRIJZEN

Van ontwerp tot realisatie!

Bonnewits is veel meer dan een leverancier alleen.


Een keuken op maat? Van een brasserie in de stad, tot het strandpaviljoen langs de kust. Het kan gaan om nieuwbouw, of verbouw van uw bestaande keuken. Bonnewits Horeca wil uw partner zijn.

Het inrichten van een horecakeuken vraagt meer dan alleen het leveren van de benodigde professionele kookapparatuur. Een goed, gedegen advies is van groot belang voor uw organisatie in de keuken. Bij het ontwerp wordt er, door onze ervaren adviseurs, rekening gehouden met de optimale routing van uw horeca keuken en een efficiënte inzetbaarheid van de apparatuur passend bij uw werkwijze. Met scherp oog voor het kleinste detail, gefocust op de perfecte afwerking. Ook wordt er gelet op duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak.

Om u tijdens dit proces een inzichtelijk beeld te geven over hoe uw horeca keuken er daadwerkelijk komt uit te zien, ondersteunen wij dit door 3D tekeningen. Op de installatie tekening vindt u de indeling van elektronische ruimten, lichtgroepen en aansluitwaarden terug.
Daarnaast kunnen wij ook met u op locatie gaan kijken, voor een goede sfeerimpressie en een optimale bediening.

Bonnewits importeert bovendien zelf – zonder tussenhandel – verschillende kook- en bak-apparatuur en diverse apparaten op het gebied van koeling.

Daardoor kunnen wij u de totale keuken voor een scherpe prijs aanbieden.