fbpx

Bezorging

 

 

Onze webshop verzorgt dagelijks zendingen door het gehele land. Pakketten worden verzonden op de maandag, woensdag en vrijdag. De actuele levertijd staat weergeven bij het desbetreffende product.

 

 

 

Richtlijnen verzendkosten

Verzending in Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden).

 

Onder € 500,- (pakket <30kg) € 27,50
Onder € 500,- (pallet) € 80,-
Grote afmetingen Op aanvraag
Buitenland Op aanvraag
Boven de € 500,- GRATIS

 

Verzending geschiedt met het transport maatschappij TransMission – Bode Scholten BV

 

Verzending in buitenland

Op aanvraag

 

*Voor erg grote en/of zware producten of bij speciaal transport kunnen wij afwijkende transportkosten hanteren!

 

 

 

 

Levering en verzending

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de uitvoering van alle overeenkomsten tussen verkoper en de wederpartij en voorts op alle door verkoper uitgebrachte offertes.

 

– Levering geschiedt af magazijn Berkel en Rodenrijs. Zendingen v.a. € 500,- (exclusief 21% btw) worden franco huis geleverd binnen de Nederlandse grens (exclusief de Waddeneilanden) indien gebruik kan worden gemaakt van onze geregelde expediteur of eigen vervoer, tenzij in onze aanbiedingen en/of orderbevestiging speciale voorwaarden en/of kortingen van toepassing zijn.
– Wij hebben het recht de wijze van verzending naar ons inzicht te regelen, voor zover de  opdrachtgever geen nadere aanwijzingen daaromtrent geeft.

– Een transportverzekering wordt door ons alleen afgesloten na uitdrukkelijk verzoek van de opdrachtgever. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
– De koper dient de verpakking van de hem aangeboden goederen bij ontvangst te controleren en bij schade zijn bevindingen op de vrachtbrief te vermelden, waarbij de koper zich verplicht de expediteur direct schriftelijk aansprakelijk te stellen.
– Het risico van verlies, vernietiging en/of schade aan de goederen gaat over op de koper op het moment van levering
– Levering vindt plaats op het moment dat de goederen ons magazijn verlaten.
– Aflevering geschiedt op de begane grond.
– Levering geschiedt na betaling van het volledige bedrag (inclusief 21% btw), eventuele verzendkosten en eventuele ordertoeslagen.
– U kunt de goederen natuurlijk ook bij ons ophalen, u betaalt dan uiteraard ook geen verzendkosten.