fbpx

Onze geschiedenis

De geschiedenis van BONNEWITS HORECA

Bonnewits Horeca is al sinds 1961 actief in het leveren aan de B2B. In de loop der jaren is ons werk flink veranderd. Deze pagina biedt een overzicht van de geschiedenis van Bonnewits Horeca en hoe de organisatie zich heeft ontwikkeld.

Groot succes | 1973

Vanwege het grote succes verhuist Kok & Bonnewits BV in 1973 naar de Volmarijnstraat 28 (achter de Nieuwe Binnenweg). In de jaren erna openen zij meerdere vestigingen in o.a. Breukelen, Hulst, Amsterdam, Apeldoorn en Den Bosch met ruim 40 personeelsleden in dienst.

 

In 1986 besluit Louis Bonnewits Senior om zelfstandig verder te gaan. In 1989 ontstond op de Rodenrijseweg 365 de firma Bonnewits Occasion BV. Toegespitst op gebruikte Horeca- en slagerijapparatuur en meubilair.

 

HEDEN | 2022

Op dit moment voegt de derde generatie zich nu ook bij het bedrijf en is Bonnewits Horeca momenteel druk bezig met het verbouwen van de huidige locatie om te blijven voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten. In onze showroom proeft u onze rijke geschiedenis vol Rotterdamse mentaliteit.

 

Bonnewits wilt haar klanten te blijven inspireren. Wij streven er naar om de kwaliteit van het assortiment en de service op een onderscheidend hoog niveau te houden.

NEEM CONTACT OP!