fbpx

Uw partner voor maatwerk Horeca meubilair

Expertise & kennis

Bonnewits heeft de Know How waarmee wij ons kunnen onderscheiden. In tegenstelling tot andere aanbieders denken wij graag met u mee en geven wij u advies op het gebied van couverts, zitplaatsbreedte en comfort.

 

Het is niet nodig om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs staan u altijd graag te woord. De desbetreffende adviseur bespreekt samen met u uw wensen en de mogelijkheden.

 

Het begint bij uw idee, dit kan van alles zijn: van een geheel nieuwe maatwerk inrichting tot een upgrade van uw huidige inrichting. Na een bezoek bij u op locatie, ontvangt u uw idee samen met onze adviezen uitgewerkt tot een vrijblijvende offerte.

30 jaar ervaring

Expertise & kennis

Groot assortiment

Maatwerk

STOFFEN COLLECTIE

Onze website bevat slechts een deel van onze collectie, hierom staat wellicht de bekleding, afwerking en maatvoering die precies aansluit op uw wensen er mogelijk niet bij. Hierom adviseren we u graag in onze showroom, waar u de diverse stoffen en mogelijkheden van materialen kunt zien en ervaren.

 

Maatwerk voor uw Horeca gelegenheid is onze kracht. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij uw interieur, smaak en wensen past. Aangepast aan bepaalde afmetingen, de juiste hoogte of bijvoorbeeld exact de juiste kleuren en materialen.

 

Kom langs in onze showroom voor een oriënterend bezoek of een interieuradvies en maak kennis met de mogelijkheden van maatwerk meubilair.

Maak een private shopping afspraak bij Bonnewits Horeca.