&noscript=1"/>
0Product(en)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

x
Filters

Product was successfully added to your shopping cart.

Nieuws

 

Beste terras Noord-Holland 2017

Geplaatst op 18-08-2017

       

Horeca Terras Top 100

Wij willen Spaarne 66 van harte feliciteren met het behalen van de 12de plaats in de Horeca Terras Top 100 van 2017, naast deze schitterende uitslag is Spaarne 66 ook nog eens de provincie winnaar geworden. 

Met trots heeft Bonnewits Horeca meegewerkt aan de realisatie van dit terras....

Lees meer.....


 

Rotterdam is een ontbijtbar rijker

Geplaatst op 03-08-2017

       

By Jarmusch

Misschien heb je er al van gehoord. Of ben je er al geweest. Aan de 20 meter lange witte bar met draaikrukken, zittend naast de advocaat die zijn werkbar goed wilt starten of naast de man die zijn kater van de voorgaande avond probeert weg te werken met een enorme berg pannenkoeken.

Met deze American Diner....

Lees meer.....


 

Inspiratie

Geplaatst op 23-07-2017

       

Pizzaoven recepten

Bent u in het bezit van een Maximus, Maximus Prime, de Lisboa of een andere pizza houtoven maar heeft u geen inspiratie? 

Bonnewits Horeca deelt graag een aantal recept ideeën met u die gegarandeerd een succes zullen zijn bij uw gasten 

Lees meer.....


 

Voordelen van een watergrill

Geplaatst op 19-07-2017

       

Voordelen van een watergrill

Bij Bonnewits Horeca kunt u terecht voor watergrillen zoals bijvoorbeeld de Vapogrillen van Rubbens. De vapogrill wordt wereldwijd in talloze restaurants gebruikt maar toch krijgen wij vaak de vraag wat het voordeel is van een watergrill tegenover de gebruikelijke grillen.

In het kort zullen we nu eerst uitleggen wat een watergrill nu precies is. Door de hoge hittegraad brandt het oppervlak van het vlees snel dicht. Dit én het water in de ondergelegen bak zorgt ervoor dat oorspronkelijke vlees- en groentesappen goed bewaard blijven.

Lees meer.....


 

Class by Jofel

Geplaatst op 01-07-2016

       

Verrassende zaak in Zoetermeer. Live muziek, heerlijk eten en een geweldige bediening.

Class is een eetcafé waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Een kopje koffie in de ochtend, een lekkere lunch en borrel in de middag, en in de avond een heerlijk diner! En op onze “Nablijven” borrels gaan tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer, kortom voor ieder wat wils!!

Bonnewits Horeca heeft onlangs het genoegen gehad om na de inrichting, Jofel ook te voorzien van een spiksplinter nieuwe keuken, klik op lees meer voor het eindresultaat.

Lees meer.....


 

Drie keer bijzonder en verrassend koken

Geplaatst op 26-06-2016

       

Drie keer bijzonder en verrassend koken 

In de horeca is het ten allen tijde van zeer groot belang om onderscheidend en vernieuwend te blijven en dat alles van uitmuntende kwaliteit is om ervoor te zorgen dat de klanten terug te blijven laten komen.

Aangezien de zomer in aantocht is willen we drie bijzondere manieren van koken aan u tonen voor inspiratie. 

Lees meer.....


 

Pizzaoven Stone by BLT

Geplaatst op 09-06-2017

       

Operatie 2000 kg pizzaoven in beeld

Van levering en plaatsing in onze showroom, tot aan levering bij de klant!

Te bewonderen in onze showroom en sinds kort werkend te zien bij 
Stone - by BLT, op de Willem de Zwijgerlaan 46a in Den Haag !!

Bekijk hier het complete foto verslag.

Lees meer.....


 

Verwijderingsbijdrage

Geplaatst op 19-05-2017

       

Verplichte verwijderingsbijdrage ingevoerd

Vanaf 02-02-2016 is er weer een verplichte verwijderingsbijdrage (VWB) ingevoerd voor professionele apparatuur. 

In het kort betekent dit dat producenten en importeurs verplicht de verwijdering van deze producten moeten organiseren van de door hun geïmporteerde producten. De uiteindelijke doelstelling is dat 45% van de geleverde apparatuur op den duur weer voor recycling wordt ingenomen. Dit geldt alleen voor de Nederlandse markt, niet voor de export.....

Lees meer.....


 

Onderhoudstips

Geplaatst op 12-05-2017

       

Onderhoudstips

Onderhoudswerkzaamheden moeten regelmatig uitgevoerd worden. 
Wij adviseren u hiervoor een medewerker verantwoordelijk te maken. 

Regelmatige reiniging en onderhoud van uw meubel is een vereiste voor een lange levensduur.

Lees meer.....


 

6 tips om meer uit uw combisteamer te halen

Geplaatst op 26-04-2017

       

Haal meer uit uw combisteamer met de tips van onze professionals 

TIP 1: Controleer en bedenk dagelijks welke componenten u met dezelfde bereidingstechniek tegelijk kunt bereiden, om zo een hoge bezettingsgraad van de Combisteamer te bereiken. Bedenk dat vis, vlees, groente, bijgerechten en fruit (voorzover ze op dezelfde manier worden bereid) ook tegelijkertijd kunnen worden klaargemaakt.

TIP 2: Kook aardappelen in geperforeerde GN-bakken, de doordringing van de stoom en het gaarproces gaan dankzij de perforatie sneller en zijn intensiever....

Lees meer.....


 

Waarom de keuze voor de juiste koeling belangrijk is

Geplaatst op 17-04-2016

       

Hoe kies ik de juiste koelkast die het beste aansluit bij mijn wensen? 

Tegenwoordig vindt u in alle moderne horeca-keukens koelkasten en de vrieskasten. Er zijn diverse modellen beschikbaar welke geschikt zijn voor verschillende situaties en producten. Waarmee moet u nu rekening houden?

In de horecakeuken vind u overwegend RVS koelingen, dit heeft een aantal redenen;

  • RVS is hygiënisch, het gaat niet snel roesten. RVS heeft een natuurlijke beschermlaag. Het is makkelijk te reinigen en het oppervlak heeft geen poriën waar bacteriën....

Lees meer.....


 

Op de Spaanse toer

Geplaatst op 25-03-2017

       

De eerste echte Pintxos bar van Rotterdan! 

Ron de Jong, bekend als de man achter Bokaal, Weena en Supermercado heeft dit jaar PIX geopend. Hier kan je genieten van diverse Pintxos, spaanse wijnen, witte en rode sangria en andere typisch Spaanse versnaperingen.  

Lees meer.....