fbpx

Terras meubilair

MEER INFORMATIE? Neem contact op 010-511 67 69

Het perfecte terras

In tegenstelling tot andere aanbieders denkt Bonnewits graag met je mee en geven wij u advies op het gebied van lay-out, zitplaatsbreedte, comfort en sfeer. Door onze ervaring kunnen we je verassen met suggesties waar je misschien zelf nog niet aan heeft gedacht. Zo krijg je een schitterend terras die volledig voldoet aan je wensen en perfect aansluit op jouw situatie. Wij ondersteunen je hierbij van A tot Z.

 

Bovendien hebben wij flexibele en creatieve oplossingen in het assortiment om te kunnen voorzien aan jouw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan zelf-stabiliserende, in hoogte verstelbare of opklapbare tafels. Kom langs in onze showroom en maak kennis met al onze terras oplossingen.

35 jaar ervaring

Expertise & kennis

Groot assortiment

Maatwerk

Kom langs in onze showroom

Onze website bevat slechts een klein deel van onze collectie, hierom staan wellicht de producten die precies aansluiten op je wensen er mogelijk niet bij. Hierom adviseren we graag in onze showroom, waar wij alle mogelijkheden kunnen laten zien. Of het nu gaat om houten of kunststof terrastafels, kwalitatieve terrasstoelen of maatwerk buitenbanken, Bonnewits levert het allemaal!

 

Kom langs in onze showroom voor een oriënterend bezoek en/of interieuradvies en maak kennis met de mogelijkheden.

Maak een private shopping afspraak bij Bonnewits Horeca.