fbpx

Retigo combisteamers

Waarom Retigo

De Nieuwe Retigo Vision combi ovens zijn één van de zuinigste combi ovens die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. De combinatie van unieke technische oplossingen bespaart de gebruiker geld, terwijl hulp wordt geboden bij het beschermen van het milieu.

 

De Retigo Vision combi-ovens besparen dagelijks geld. Dankzij de ingebouwde warmtewisselaar, driedubbele glazen deur, 50mm dikke thermo-isolatie in combinatie met een laag verbruik en automatische reiniging zorgen voor een hoog rendement op uw investering.

Hoogwaardige kwaliteit

Eenvoudige bediening

Hoog rendement

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op! 010-5116769

Voordelen Retigo

 VISION BEDIENING

U hoeft zich alleen te concentreren op dingen die belangrijk zijn; koken en bakken. De Retigo Vision combisteamers hebben de eenvoudigste bediening op de markt, wat tijd bespaard en u in staat stelt om snel en eenvoudig alle benodigde instellingen in te voeren. De reactie van het display is perfect zelfs met vette handen of handschoenen.

 

 SLIMME INVESTERING

De Retigo Vision ovens besparen dagelijks geld. Dankzij de ingebouwde warmtewisselaar, driedubbele glazen deur, 50mm dikke thermo-isolatie in combinatie met een laag verbruik en automatische reiniging zorgen voor een hoog rendement op uw investering.

Bekijk onze merken

Onze suggesties ter inspiratie voor jou